Väliverho - Pääkaupunkiseudun kulttuurikalenteri - Kaupunki täynnä elämyksiä - Huvudstadsregionens kulturkalender - Väliverho - Pääkaupunkiseudun kulttuurikalenteri - Kaupunki täynnä elämyksiä - Huvudstadsregionens kulturkalender - Väliverho - Pääkaupunkiseudun kulttuurikalenteri - Kaupunki täynnä elämyksiä - Huvudstadsregionens kulturkalender

Väliverho

Avaa tästä syyskauden 2016 Väliverho näköislehtenä

Painetun kalenterin rinnalla ilmestyy uutiskirje. Tilaa tästä

Väliverho on ilmestynyt nykyisen kaltaisena kulttuurikalenterina vuodesta 1996 lähtien. Kalenteria julkaisevat pääkaupunkiseudun kulttuurintekijät. Väliverhosta löytyvät pääkaupunkiseudulla toimivien teattereiden, tanssiteattereiden, kiertueteattereiden, nukketeattereiden, lastenteattereiden, x kauden ohjelmistotiedot ja paljon muutakin.

Painettu Väliverho kulttuurikalenteri ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, tammi- ja syyskuussa. Painosmäärä on noin 56 000 kpl

 

Jakelu

Väliverho jaetaan ilmaisjakelulehtenä koko maassa ja jakelupisteitä on noin 500.
Pääkaupunkiseudulla painetun Väliverhon voi hakea kirjastosta, kulttuurikeskuksista, teattereista, Lippupisteen ja Lippupalvelun lipunmyyntipisteistä sekä Espoon ja Vantaan kaupunkitoimistoista. Jakelupisteitä on myös kauppakeskuksien infopisteiden yhteydessä, sekä kaikissa kahviloissa ja ravintoloissa.
Muilla paikkakunnilla kulttuurikalenterin voi noutaa Lippupisteen, Lippupalvelun ja Luckanin lipunmyyntipisteistä, suuremmista tavarataloista ja useimmista kaupunkien matkailutoimistoista sekä kulttuurikeskuksista.
Painetun Väliverhon voi myös tilata kotiin tai työpaikalle kalenterin verkkosivuilta.

Yhteystiedot

Kulttuuritapahtuman tuottaja, kun haluat tapahtumasi mukaan kulttuurikalenteriin, saat yhteyden meihin sähköpostilla info@valiverho.com tai soittamalla 050 596 5426.